Oct 19

[video]

Oct 16

retrosekai:

Pohang Beach, 1979.

retrosekai:

Pohang Beach, 1979.

Oct 15

[video]

Oct 13

Anonymous said: neked melyik a kedvenc játékod?

???

nem teljesen értem, hogy ezt miért kérdezed de elég hosszú lesz :D

image

Szóval ha most kéne választanom ezek az all time kedvenceim. Nyilván van egy csomó ami elképesztő király de nem fér rá minden egy 3x3ra, ilyen pl a half life, sacred 1, guild wars factions, deus ex hr. diablo 2, dragons crown meg nagyjából minden kalandjáték valaha (deponia, runaway, broken sword, tex murphy, day of the tentacle, machinarium stb stb) meg biztos egy csomót el is felejtek most így

Van nagyon sok amit még nem volt időm végigvinni de tuti hogy benne lennének a kedvenceim között, mondjuk icewind dale, baldurs gate, pár ace attorney, nagyon sok final fantasy, stalker, red dead redemption, ilyesmi. Van egy hatalmas backloggery listám, de nyomatok valami hasonlót 2-3 éve és szerintem azért elég szépen haladok. Pont ezért a kedvenceim meg a top10 meg ilyesmi folyamatosan változik, szóval lehet hogy ha két hét múlva kérdezed totál más az egész.

és akkor itt van sorban a 9 játék és mindegyik amelyikkel játszottam abból a sorozatból

9. Rayman 2 > Legends > 1 > 3 > Origins: Ez volt az első 3d játékom :D (azelőtt csak putt-putt, 3 skulls of the toltecs meg a disney játékok voltak :D ) Totál nem értettem angolul de baromira tetszett az egész (az utolsó boss!) meg a zene omg

8. Ni No Kuni: Nem sok jrpgvel játszottam de amikor ez kijött pont szünet volt a suliban úgyhogy nem nagyon csináltam mást pár napig. Tényleg nem tudok rosszat mondani róla. (ez a két kedvenc bossom 1 2)

7. Sleeping Dogs: A vice city óta nekem nem tetszett gta igazán, de ezt meg nem tudtam abbahagyni. Azt hiszem ez volt az első játék amiben meglett a 100%. Nagyon várom a holnapot!! (ja és nekem a sima true crime játékok is tetszetttek bocsi :ccc)

6. Monkey Island 1 > 2: A point & click a gyengém és szerintem ez a kedvencem. (a 2 vége mondjuk elég fura). A 3d-s epizódokról inkább ne is beszéljünk.

5. Starcraft 2 > BW > Hots: Amikor fiatalabb voltam nagyon sok bw lan partin voltam de a kampányt sosem vittem végig (még :D ) úgyhogy arról nem nagyon tudok mit mondani. A hotsban a sztori elég béna meg igazából a lotv miatt sem vagyok már annyira lelkes mint régen, majd blizzcon után meglátjuk. Nagyon benne voltam a WoL-ben pár évig és azzal játszottam a legtöbbet úgyhogy szerintem az a kedvencem ezek közül.

4. Metal Gear Solid 3 > 2 > 4 > 1: Fú őszintén én már nem is emlékszem a sztorira részletesen ezekből, a 3 elképesztő király, a 2 vége nagyon tetszett (meg Fatman a kedvenc bossom :DD ), meg a 4 vége ;_; . Amúgy valószínűleg végig kéne vinnem őket újra még az 5 előtt. Ja és a MGR meg a GZ nem tartoznak ezek közé de mindkettő baromi menő ( :DD)

3. Professor Layton and the Miracle Mask: Ez a kedvencem mert ezzel játszottam először de mindegyik 10/10 tökéletes játék. Ha választanom kéne melyik a kedvenc  játéksorozatom, ez az.

2. Dark Souls 1 > 2 (épp most játszom a DeS-al, arról még nem nagyon tudok mit mondani) Amikor először próbáltam az egyet baromira nem tetszett, de aztán ugye játszottam a kettővel amibe nagyon belezuhantam év elején ( :D ) , úgyhogy nyáron adtam neki még egy esélyt.  Kb száz órát játszottam vele azon a héten :D Ahogy hagytam neki időt kijött hogy a sztori, a bossok, a dizájn, a hangulat minden sokkalsokkal jobb mint a 2ben és tényleg az DaS1 majdnem a kedvenc játékom valaha.

1. Witcher 1 > 2 A Witcher 1 az ami a legközelebb áll ahhoz amilyennek leírnám a ’tökéletes játékot’ (amúgy a trailerek alapján a 3 nemcsak közel áll hanem konkrétan az :d ) Nem tudok olyan részt mondani benne ami nem tetszett. Még a magyar szinkron is nagyon jó volt szerintem (sok ismerős hang, pl Kalkstein hangja Neelix volt meg ilyesmi :DD ) A könyvek is nagyon tetszenek és nagyon rég vártam annyira játékot mint a hármat.

Szóval a kérdésedre a válasz: A kedvenc játékom a Witcher.

(Ja és legközelebb nyugodtan kérdezhetsz névvel, én tényleg nagyon szívesen beszélgetek játékokról bárkivel
ez a blog nem ilyen hosszú textpostokra van, de úgy éreztem egy sima „Witcher 1” nem lett volna elég válasz :D )

Oct 09

ipissedinyourmountaindew:

The world is beautiful

ipissedinyourmountaindew:

The world is beautiful

(Source: spazzdhn, via durbikins)

Oct 04

(Source: refinne-j, via chigguh)

Oct 01

(Source: citriplays, via vedicardi)

hdredeye:

wow nice graphics

hdredeye:

wow nice graphics

Sep 29

[video]

Sep 18

(Source: hashirepiplup, via couldvebeenking)

Sep 01

(Source: terak, via yung-replica)

Aug 28

(Source: one-base-all-in, via couldvebeenking)

Aug 26

[video]

Aug 25

[video]

Aug 17

(Source: doubleleaf, via yung-replica)